Tour de force

WooExpert Platinum WooCommerce partner - biggest elephant in the eCommerce room.
Mailchimp Partner Mailchimp partner - you know what’s the newest cutting edge customer experience solution? Great email subject!
Clutch logo Clutch - clients say we’re top dogs in eCommerce. Throw us that stick now.
WordPress Vip WordPress VIP - Enterprise hosting partner

Kavica s Neuralabom na OMGcommerce 2015 konferenciji

Najveća regionalna konferencija o internetskoj trgovini i digitalnoj ekonomiji –OMGcommerce, održat će se 04. svibnja u Zagrebu u KRAŠ Auditoriumu. Na jednom će se mjestu okupiti brojni predavači i eksperti u području online prodaje proizvoda i usluga. Ako se prijavite (još stignete!) i osigurate svoje mjesto u konferencijskoj sali, upoznat ćete ključne ljude iza projekata i organizacija kao što su Paypal, Uber, Agrokor, Styria….

eCommerce je, unatoč ogromnoj globalnoj popularnosti, na ovim prostorima još uvijek na startu svog razvoja, tako da je OMGcommerce idealna prilika da upoznate ljude iz industrije i razmijenite iskustva. Kako je netko rekao: ‘Ovo je must attend’ događaj. Predavanja počinju u 9 sati ujutro, a cijeli program možete pogledati na službenoj OMGCommerce stranici.

Neuralab će na konferenciji imati dvojaku ulogu. Kao partner, organizirat ćemo ‘eCommerce Cafe’ corner. Taj je kutak zamišljen kao kreativna zona u kojoj će bilo tko moći sjesti, popiti kavicu i popričati sa našim stručnjacima. Ako vas muči posjećenost vašeg web shopa, niste zadovoljni konverzijom ili smatrate da možete imati bolji dizajn, ne oklijevajte nas upitati za sugestiju. Bit će nam zadovoljstvo pomoći vam!

Drugi dio naše involviranosti je LIVE stream same konferencije. Ako ste već pratili neki od naših prijenosa uživo – sve znate! Multicam režija uživo, atraktivan dizajn i simbioza s društvenim mrežama ni ovoga puta neće izostati.

May the fourth be with us 🙂

Bruno Zagorščak
Bruno Zagorščak Neuralab Co-founder and Chief Content Officer

A Boletus aficionado who loves to get lost in the woods. He's still holding dearly to his OG Canon 5DmII while claiming that the play button is the apex call-to-action button on the web.


Subscribe to our quarterly newsletter

Please fill in this field.
Please thick this field to proceed.

Related blog posts