Tour de force

WooExpert Platinum WooCommerce partner - biggest elephant in the eCommerce room.
Mailchimp Partner Mailchimp partner - you know what’s the newest cutting edge customer experience solution? Great email subject!
Clutch logo Clutch - clients say we’re top dogs in eCommerce. Throw us that stick now.
WordPress Vip WordPress VIP - Enterprise hosting partner

TTv is NOT playing video games

Kada gledam kolaž fotografija godine za nama iznad ovog pisma, ne mogu a da se ne sjetim svih kreativnih trenutaka koji su se nizali sami od sebe, nemogućih situacija koje su k’o od šale postajale moguće i uvjeta koji su bili sve samo ne onakvi kakvi su trebali biti.

Dragi Transmeet Tv,

pišem ti ovo pismo jer si nedavno na svoj YouTube kanal ‘aploudao’ jubilarni 365ti video, a toliko je otprilike dana prošlo od kada smo se upoznali. S obzirom da je sve u znaku ‘jedne godine’ nekako sam osjetila potrebu cijelu tu godinu koja je za nama, uz sliku, obilježiti i pisanim tragom. Svjesna činjenice da smo u 2012. već ohoho dana, revizija osjećaja proces je koji nije dobro požurivati, pa sam zato s istom i čekala ovako dugo…

Uvijek je najbolje krenuti od početka – od Dub Spencer & Trance Hill videa koji je bio prvi odrađen u zajedničkoj TTv feat. Tena koprodukciji. Samopouzdanje je bilo otprilike na istoj visini kao i temperatura na kojoj smo snimali – ispod nule. Pitanja nisu bila dovoljno dobra, ja nisam bila dovoljno dobro, a ni bend koji sam trebala intervjuirati nisam poznavala dovoljno dobro… Ipak, TTv prije svega čine ljudi pa su tako jedan Brunin umirujući pogled, Krešino tapšanje po leđima (koje dan danas mrzim!) i Igorov vječni optimizam temperaturni minus promijenili u plus i krenuli smo. Ugodni sugovornici, ugodno okruženje, i to je bilo to – ljubav na prvu klapu je rođena… Patetično? Možda. Klišej? Sigurno! Iskreno? A kako drugačije?!

Kada gledam kolaž fotografija godine za nama iznad ovog pisma, ne mogu a da se ne sjetim svih kreativnih trenutaka koji su se nizali sami od sebe, nemogućih situacija koje su k’o od šale postajale moguće i uvjeta koji su bili sve samo ne onakvi kakvi su trebali biti. Pomicanje granica u i oko sebe postao je svakodnevni modus operandi, a riječ ‘ne’ u mom rječniku prestajala je postojati!

U međuvremenu si proslavio treći (!!!) roćkas, pomladio se novom opremom (obožavam naš novi majk ), a intervju s Jennom G postao je jedan od dražih koje sam odradila… Dan D iz nas je izvukao najbolje u svakom smislu, a Weekend Media Festival dokazao da nema toga što ne možemo! Stiglo je ljeto i Terraneo čiji video dovoljno govori sam za sebe da bi ga posebno trebalo opisivati… Bruno kroz sjetu, a Jinxi kroz pjesmu taj su feeling u tri riječi opisali najbolje: ‘ljeto iza nas…’.

Streamali smo uživo – u jednom vikendu čak dva put! Pokrenuo se OFF s Yeshom, pokrenuli smo se mi, pokrenulo se nešto s nama i u nama… Pojavila se Iva s Boodlom, tu je bio i Valent iz Beat Bustersa, pa entuzijasti iz video sekcije KSETA, dogodila se 808-ica…

A onda se dogodio ‘VIDI Web Top 100’  … jedan od najzahtjevnijih projekata u tvom mladom online platformastom životu. Organizacija, produkcija, neprospavane noći, kave, pucanje, smijeh, padanje, suze, živciranje… i mogla bi tako do prekosutra nabrajati emocije koje smo zajedno živjeli i proživljavali. Isplatilo se!

Ovjekovječili smo prvi Electronic Beats, kao i koncert 2Cellos u Zagrebu, te dokumentirali rad, (ne)red i (ne)disciplinu na prvom online radiju u Hrvata (nisu baš prvi, ali ajde 🙂  –  op.ur). Dečki su bili na Ferragostu (dok su neki od nas odmarali u Baškoj i u Petrčanima), Sudnjem Danu, brijali su po Lemonu, složili Elemental online DVD, snimali viteške igre, snimao ih je HRT, Seasplash video do sad se na nekom ekranu prikazao several tisuća puta, napravljeno je jako puno najava/teasera/klipova i… stalno se nešto kemija.

Sigurno sam nešto iz 2011. zaboravila, ali ono što nikada neću je TTv feeling. Znate ono kad radite nešto što 100 posto osjećate? Znate? Super! Ne znate? Šteta!

Ima ona jedna na engleskom koja kaže: Be bold or italic, never regular. TTv je i jedno i drugo ali nikako ne treće… i neka takav zauvijek ostane!

Živjeli!

p.s. Nadam se da ovo pismo neće završiti u smeću!
p.p.s. sretno ti Valentinovo! :p

Tena

Subscribe to our quarterly newsletter

Please fill in this field.
Please thick this field to proceed.

Related blog posts