Tour de force

WooCommerce partner logo WooCommerce partner - biggest elephant in the eCommerce room.
Clutch logo Clutch - clients say we’re top dogs in eCommerce. Throw us that stick now.
Mailchimp logo Mailchimp partner - you know what’s the newest cutting edge customer experience solution? Great email subject!
ISO 27001 standard logo ISO 27001 standard - quality control, transparent processes and tight security (that sometimes locks us out of our desktops).

Elemental – Osmijehom – premijerno prikazan na MTV-u

elemental1

Promocija spota za novi singl “Osmijehom” bila je – kao i najavljeno – 11. srpnja. Spot smo snimali te režirali za vrijeme prošlogodišnje promocije albuma koju je Elemental održao u zagrebačkom klubu “Boogaloo”.

Nakon vrlo dobro prihvaćenog singla “Reži me” koji je osvojio vrhove top ljestvica diljem regije, Elemental je u ovim ljetnim danima odlučio predstaviti novi singl. Riječ je o pjesmi “Osmijehom” koja se nalazi na novom albumu “Vertigo” ovjenčanim Porinom i pohvalama kritike i publike.

Ovo je jedna od rijetkih pjesama na albumu koju smo posvetili sebi i svojoj ekipi, za vlastiti gušt. Iznenadilo nas je koliko je publika traži na koncertima i koliko svi znaju tekst pjesme, premda je prije nismo promovirali kao singl – izjavio je Shot.

Pjesma je pozitiva, kao sunčan odgovor za naporne, radne dane koje provodimo iščekujući godišnje odmore i predah. Toliko nam se svidjela da smo je već preradili i zažestili pa je na koncertima izvodimo i u nešto drukčijem, tvrđem izdanju. E sad, da ne otkrivam detalje, dođite na koncerte pa pogledajte sami – dodaje Remi.

Upravo je koncertna promocija polje na kojem Elemental neumorno radi. Nakon hvaljenog nastupa prije Amy Winehouse i Mobyja u Beogradu, Elemental nastavlja s nastupima diljem regije. Tako ih u idućem razdoblju možete ih pogledati u ovim gradovima:

15.7.2011. – Rijeka (Hartera festival)

20.7.2011. – Rab

22.7.2011. – Pula (Seasplash festival)

24.7.2011. – Nikšić (Crna gora)

29.7.2011. – Split

31.7.2011. – Madrid, Španjolska (u sklopu projekta Diversidad)