Tour de force

WooExpert Platinum WooCommerce partner - biggest elephant in the eCommerce room.
Mailchimp Partner Mailchimp partner - you know what’s the newest cutting edge customer experience solution? Great email subject!
Clutch logo Clutch - clients say we’re top dogs in eCommerce. Throw us that stick now.
WordPress Vip WordPress VIP - Enterprise hosting partner

Elemental – Osmijehom – premijerno prikazan na MTV-u

Promocija spota za novi singl “Osmijehom” bila je – kao i najavljeno – 11. srpnja. Spot smo snimali te režirali za vrijeme prošlogodišnje promocije albuma koju je Elemental održao u zagrebačkom klubu “Boogaloo”.

Nakon vrlo dobro prihvaćenog singla “Reži me” koji je osvojio vrhove top ljestvica diljem regije, Elemental je u ovim ljetnim danima odlučio predstaviti novi singl. Riječ je o pjesmi “Osmijehom” koja se nalazi na novom albumu “Vertigo” ovjenčanim Porinom i pohvalama kritike i publike.

Ovo je jedna od rijetkih pjesama na albumu koju smo posvetili sebi i svojoj ekipi, za vlastiti gušt. Iznenadilo nas je koliko je publika traži na koncertima i koliko svi znaju tekst pjesme, premda je prije nismo promovirali kao singl – izjavio je Shot.

Pjesma je pozitiva, kao sunčan odgovor za naporne, radne dane koje provodimo iščekujući godišnje odmore i predah. Toliko nam se svidjela da smo je već preradili i zažestili pa je na koncertima izvodimo i u nešto drukčijem, tvrđem izdanju. E sad, da ne otkrivam detalje, dođite na koncerte pa pogledajte sami – dodaje Remi.

Upravo je koncertna promocija polje na kojem Elemental neumorno radi. Nakon hvaljenog nastupa prije Amy Winehouse i Mobyja u Beogradu, Elemental nastavlja s nastupima diljem regije. Tako ih u idućem razdoblju možete ih pogledati u ovim gradovima:

15.7.2011. – Rijeka (Hartera festival)

20.7.2011. – Rab

22.7.2011. – Pula (Seasplash festival)

24.7.2011. – Nikšić (Crna gora)

29.7.2011. – Split

31.7.2011. – Madrid, Španjolska (u sklopu projekta Diversidad)

Krešimir Končić
Krešimir Končić Owner at Neuralab

Ex QBASIC developer that ventured into a web world in 2007. Leading a team of like-minded Open Source aficionados that love design, code and a pinch of BBQ. Currently writing a book that explains why ‘coding is the easier part’ of our field.


Subscribe to our quarterly newsletter

Please fill in this field.
Please thick this field to proceed.

Related blog posts