Tour de force

WooCommerce partner logo WooCommerce partner - biggest elephant in the eCommerce room.
Clutch logo Clutch - clients say we’re top dogs in eCommerce. Throw us that stick now.
Mailchimp logo Mailchimp partner - you know what’s the newest cutting edge customer experience solution? Great email subject!
ISO 27001 standard logo ISO 27001 standard - quality control, transparent processes and tight security (that sometimes locks us out of our desktops).

Nova video platforma uskoro u Hrvatskoj

iphone vs 250000 monster tv came

EPH (Jutarnji) u suradnji s partnerima pokreće novi multimedijalni / video web projekt – WPN.TV.

Predstavljanje je održano na Windaysima te je sama platforma bila otvorena za posjetitelje par dana radi dobivanja feedbacka te komentara.

Radi se o projektu koji omogućava gledanje TV programa i isječaka preko Interneta, a s obzirom da su u njega uključeni brojni atraktivni partneri, možemo reći da će domaći Internet biti obogaćen za značajnu količinu video-sadržaja tenove mogućnosti interaktivnog oglašavanja, prijenosa u uživo te Pay-Per-View opcija

Platforma je podijeljena na kanale, a u beta razdoblju možemo gledati KlasikTV, MTV, CMC, JutarnjiTV, Transmeet.Tv, Xstream, DSLR kanal i Fashion.hr.

Pravi start usluge očekuje se uskoro, a naša Transmeet.Tv će zasigurno maksimalno podržati novu platformu u nastojanjima da obogati domaću video scenu. Također, na samom kanalu će se pratiti zbivanja sa urbane scene putem MusicMap.Eu widgeta te pokoji Live streaming iznenađenja…no otom-potom.

Izvor: Bug