Tour de force

WooExpert Platinum WooCommerce partner - biggest elephant in the eCommerce room.
Mailchimp Partner Mailchimp partner - you know what’s the newest cutting edge customer experience solution? Great email subject!
Clutch logo Clutch - clients say we’re top dogs in eCommerce. Throw us that stick now.
WordPress Vip WordPress VIP - Enterprise hosting partner

Nova video platforma uskoro u Hrvatskoj

EPH (Jutarnji) u suradnji s partnerima pokreće novi multimedijalni / video web projekt – WPN.TV.

Predstavljanje je održano na Windaysima te je sama platforma bila otvorena za posjetitelje par dana radi dobivanja feedbacka te komentara.

Radi se o projektu koji omogućava gledanje TV programa i isječaka preko Interneta, a s obzirom da su u njega uključeni brojni atraktivni partneri, možemo reći da će domaći Internet biti obogaćen za značajnu količinu video-sadržaja tenove mogućnosti interaktivnog oglašavanja, prijenosa u uživo te Pay-Per-View opcija

Platforma je podijeljena na kanale, a u beta razdoblju možemo gledati KlasikTV, MTV, CMC, JutarnjiTV, Transmeet.Tv, Xstream, DSLR kanal i Fashion.hr.

Pravi start usluge očekuje se uskoro, a naša Transmeet.Tv će zasigurno maksimalno podržati novu platformu u nastojanjima da obogati domaću video scenu. Također, na samom kanalu će se pratiti zbivanja sa urbane scene putem MusicMap.Eu widgeta te pokoji Live streaming iznenađenja…no otom-potom.

Izvor: Bug

Krešimir Končić
Krešimir Končić Owner at Neuralab

Ex QBASIC developer that ventured into a web world in 2007. Leading a team of like-minded Open Source aficionados that love design, code and a pinch of BBQ. Currently writing a book that explains why ‘coding is the easier part’ of our field.


Subscribe to our quarterly newsletter

Please fill in this field.
Please thick this field to proceed.

Related blog posts