Tour de force

WooCommerce partner logo WooCommerce partner - biggest elephant in the eCommerce room.
Clutch logo Clutch - clients say we’re top dogs in eCommerce. Throw us that stick now.
Mailchimp logo Mailchimp partner - you know what’s the newest cutting edge customer experience solution? Great email subject!
ISO 27001 standard logo ISO 27001 standard - quality control, transparent processes and tight security (that sometimes locks us out of our desktops).

OFF Tv vol.2 kreće 4.7 u 19 h – Feat. Sergej, Gekko i Radio 808 (Eddy & Ines)

avatars 000313613733 udg099 t500x500

OFF TV je zajednički live video stream projekt Transmeet.TV Live, OFF produkcije i kluba KSET, smišljen po uzoru na D&BTV ili GetDarkerTV, naravno uz malo drugačiji sadržaj te princip snimanja.

Ideja emisije je široj publici, posebno onoj van Zagreba, prezentirati domaću elektronsku klupsku scenu kroz gostovanja uglavnom domaćih DJ-a i live performera te ponekad i bendova. Svaki gost će kroz jednosatni live set / nastup prezentirati svoje glazbene afinitete te kroz ugodan razgovor popričati s OFF TV domaćinom Yesh!om.

Sama emisija u punom bi profilu trebala krenuti na jesen, no svejedno ćemo prije ljeta odraditi 2 “pilot” emisije kako bismo pokrenuli čitavu priču te osjetili prijam kod publike.

Sadržaj emisije pa tako i gosti neće se ni malo žanrovski ograničavati. Želja nam je prezentirati što više različitih glazbenih pravaca, DJ-a, klupskih večeri i svega ostalog vezano uz domaći clubbing.

DETALJI O GOSTIMA:

• EDDY & INESKICH (Radio808, Eddy Meets Yannah, Kontrapunkt, Compost / ZG)
– file under: bass, dubstep, uk funky, house, grime, garage…

RADIO808 internetski je radio koji otvara novi pristup tom do sada nepotpuno iskorištenom mediju. Razvoj interneta otvara gotovo dnevno nove kanale komunikacije i radio808 ponosno surfa pod samom krestom vala živeći u Sada & Svugdje.

U današnjoj glazbenoj hiperprodukciji sve je teže probrati najkvalitetnije sadržaje jer, figurativno govoreći, kad lovite mrežom, svakakvih se riba u njoj nađe. Glazbeni urednici radija808 vrhunski su “ribari” koji su godinama duboko u sceni, znaju prepoznati trendove i prije nego se oni formiraju, ukratko znaju “uloviti” najbolji i najkvalitetniji ulov i onda ga prezentirati slušateljima radija808.

Radio808 je otvoren novim generacijama i vrlo će se brzo iskusnim voditeljima i glazbenim urednicima koji čine pokretačku jezgru pridružiti veliki broj onih koji možda iskustvo radija još nisu uspjeli steći, ali zato imaju mnogo toga za reći i odsvirati.

http://www.facebook.com/radio808

—-
EDDY RAMICH je rođen u Nizozemskoj, ali polu-slovačkog / polu-hrvatskog podrijetla Eddy je proveo svoje djetinjstvo na relaciji između Nizozemske, Slovačke, Libije i Njemačke te se na kraju uspio skrasiti u Zagrebu. U Hrvatskoj se zahvaljujući svojim bogatim glazbenim korijenima i nevjerojatanim entuzijazmom i strasću prema glazbi uzdigao i etablirao u vodeću kariku klupske scene kako u hrvatskoj tako i mnogim europskim gradovima.

11 godina je vodio klupsku večer i festival Kontrapunkt u Aquarisu ( Zagreb ) gdje je ugostio imena poput Gilles Petersona, 4Hero, Carl Craiga, IG Culture,Theo Parrisha, Martyna i mnogih drugih.
Njegova donedavna radijska emisija na Radio 101 bila je jedna od nekoliko u Europi koja je prezentirala underground soul, hiphop, jazz,bass music, dubstep i house u dnevnom terminu.
Produkcijski ga poznajemo po radovima iz 90-ih sa Zvonimirom Dusperom ( Eddy& Dus ) nakon čega je uslijedio uspješan projekt pod nazivom Eddy Meets Yannah, a u zadnje vrijeme se posvetio i solo projektu o kojem ćemo čuti u skoroj budućnosti… Između svega navedenog Eddy je i jedan od osnivača internet radija 808 koji predstavljamo u ovoj emisiji.

http://soundcloud.com/eddy-meets-yannah
http://www.facebook.com/eddymeetsyannah

—-
INESKICH

Preko plesne škole, studija novinarstva kojeg trenutačno privodi kraju, raznih redakcija, pa tako i one glazbene na Radiju 101 u kojoj je započela put kao glazbena novinarka i radijski dj, došla je do klubskog dj pulta i studija Radija 808. Uz to što radi u još nekim tiskanim i elektroničkim medijima, u programu 808-ice ju možete slušati skoro pa svakoga dana, a na partyima ste ju do sada imali priliku čuti u Kino klubu Grič i na nedavno održanom T-Mobile InMusicu, također u sklopu nastupa Radio 808 Soundsystema.

• SERGEJ (Sirup, Home Made, Burek / ZG)
– file under: SentiMental four to the floor

Nakon što je 1988. prvi puta kročio u klub, njegova karijera ambicioznog clubbera ne bilježi ‘neopravdane sate’. Ovaj strastveni kolekcionar vinila, za gramofonima se našao 2000. godine i to kao rezident klupskog programa Stylish u klubu Aquarius. U isto vrijeme, zajedno s još nekoliko prijatelja, osniva Frequency Crew, poznatim po izvrsnim nedjeljnim Sunday Frequency sessionima.

Uskoro se ‘rađa’ label Home Made Electronica koji promovira domaću produkciju i talentirane glazbenike iz regije pod motom “glazba s mediteranskim dušom i balkanskim stavom”. Za HME su do sada svoje materijale izdali Zarkoff, Davor O, Homeboy, Monotek, Examine, Shuma, Chocolate Noir, Rudy B, Borgie i D-Liner iz Sarajeva, Sevdah baby iz Beograda, Unizzon i Boltzman iz Slovenije. Sergej je nakon seljenja iz kluba u klub odlučio ostvariti svoj dugogodišnji san i krajem 2008. postao vlasnik urbanog kluba Sirup koji promovira elektronsku glazbu raznih žanrova i u kojem redovno nastupa. S Pytzekom je osnovao i vrlo uspješnu etiketu ‘Burek’ usmjerenu na inozemna izdanja.

http://www.sirupclub.com/
http://www.homemadeelectronica.com/
http://soundcloud.com/burek/
http://www.sirupnation.com/

• GEKKO (Bass Invaders / ZG)
– file under: Možda glazba, možda ne

DJ Gekko, ranije poznat kao osnivač bassinvaders! kolektiva i jedan od
predvodnika domaće drum&bass scene, prije nekoliko godina odustaje od
karijere međunarodne DJ zvijezde i odlazi na daleki istok u potrazi za
egzotičnim krajolicima, duhovnim mirom i jeftinom anatomski
oblikovanom obućom.

Pronašavši mitski Xanadu i popišavši zidine svih sedam lokacija
Shangri Laa, vraća se u Zagreb gdje se posvećuje životu neuračunljivog
i prezaposlenog zapadnjaka na rubu živčanog sloma. Uglavnom se bavi
kompjuterima, korporativnom strategijom te pršutom, crnim vinom i
umjereno mladim djevojkama. Ponekad i pusti koju ploču u nekom domaćem
klubu, a toliko šara stilovima da više ni sam ne zna što se od njega
može očekivati.

http://www.mixcloud.com/gekkodj/
http://www.bass-invaders.com/
http://www.myspace.com/gekko_zg