Tour de force

WooExpert Platinum WooCommerce partner - biggest elephant in the eCommerce room.
Mailchimp Partner Mailchimp partner - you know what’s the newest cutting edge customer experience solution? Great email subject!
Clutch logo Clutch - clients say we’re top dogs in eCommerce. Throw us that stick now.
WordPress Vip WordPress VIP - Enterprise hosting partner

OFF Tv vol.2 kreće 4.7 u 19 h – Feat. Sergej, Gekko i Radio 808 (Eddy & Ines)

OFF TV je zajednički live video stream projekt Transmeet.TV Live, OFF produkcije i kluba KSET, smišljen po uzoru na D&BTV ili GetDarkerTV, naravno uz malo drugačiji sadržaj te princip snimanja.

Ideja emisije je široj publici, posebno onoj van Zagreba, prezentirati domaću elektronsku klupsku scenu kroz gostovanja uglavnom domaćih DJ-a i live performera te ponekad i bendova. Svaki gost će kroz jednosatni live set / nastup prezentirati svoje glazbene afinitete te kroz ugodan razgovor popričati s OFF TV domaćinom Yesh!om.

Sama emisija u punom bi profilu trebala krenuti na jesen, no svejedno ćemo prije ljeta odraditi 2 “pilot” emisije kako bismo pokrenuli čitavu priču te osjetili prijam kod publike.

Sadržaj emisije pa tako i gosti neće se ni malo žanrovski ograničavati. Želja nam je prezentirati što više različitih glazbenih pravaca, DJ-a, klupskih večeri i svega ostalog vezano uz domaći clubbing.

DETALJI O GOSTIMA:

• EDDY & INESKICH (Radio808, Eddy Meets Yannah, Kontrapunkt, Compost / ZG)
– file under: bass, dubstep, uk funky, house, grime, garage…

RADIO808 internetski je radio koji otvara novi pristup tom do sada nepotpuno iskorištenom mediju. Razvoj interneta otvara gotovo dnevno nove kanale komunikacije i radio808 ponosno surfa pod samom krestom vala živeći u Sada & Svugdje.

U današnjoj glazbenoj hiperprodukciji sve je teže probrati najkvalitetnije sadržaje jer, figurativno govoreći, kad lovite mrežom, svakakvih se riba u njoj nađe. Glazbeni urednici radija808 vrhunski su “ribari” koji su godinama duboko u sceni, znaju prepoznati trendove i prije nego se oni formiraju, ukratko znaju “uloviti” najbolji i najkvalitetniji ulov i onda ga prezentirati slušateljima radija808.

Radio808 je otvoren novim generacijama i vrlo će se brzo iskusnim voditeljima i glazbenim urednicima koji čine pokretačku jezgru pridružiti veliki broj onih koji možda iskustvo radija još nisu uspjeli steći, ali zato imaju mnogo toga za reći i odsvirati.

http://www.facebook.com/radio808

—-
EDDY RAMICH je rođen u Nizozemskoj, ali polu-slovačkog / polu-hrvatskog podrijetla Eddy je proveo svoje djetinjstvo na relaciji između Nizozemske, Slovačke, Libije i Njemačke te se na kraju uspio skrasiti u Zagrebu. U Hrvatskoj se zahvaljujući svojim bogatim glazbenim korijenima i nevjerojatanim entuzijazmom i strasću prema glazbi uzdigao i etablirao u vodeću kariku klupske scene kako u hrvatskoj tako i mnogim europskim gradovima.

11 godina je vodio klupsku večer i festival Kontrapunkt u Aquarisu ( Zagreb ) gdje je ugostio imena poput Gilles Petersona, 4Hero, Carl Craiga, IG Culture,Theo Parrisha, Martyna i mnogih drugih.
Njegova donedavna radijska emisija na Radio 101 bila je jedna od nekoliko u Europi koja je prezentirala underground soul, hiphop, jazz,bass music, dubstep i house u dnevnom terminu.
Produkcijski ga poznajemo po radovima iz 90-ih sa Zvonimirom Dusperom ( Eddy& Dus ) nakon čega je uslijedio uspješan projekt pod nazivom Eddy Meets Yannah, a u zadnje vrijeme se posvetio i solo projektu o kojem ćemo čuti u skoroj budućnosti… Između svega navedenog Eddy je i jedan od osnivača internet radija 808 koji predstavljamo u ovoj emisiji.

http://soundcloud.com/eddy-meets-yannah
http://www.facebook.com/eddymeetsyannah

—-
INESKICH

Preko plesne škole, studija novinarstva kojeg trenutačno privodi kraju, raznih redakcija, pa tako i one glazbene na Radiju 101 u kojoj je započela put kao glazbena novinarka i radijski dj, došla je do klubskog dj pulta i studija Radija 808. Uz to što radi u još nekim tiskanim i elektroničkim medijima, u programu 808-ice ju možete slušati skoro pa svakoga dana, a na partyima ste ju do sada imali priliku čuti u Kino klubu Grič i na nedavno održanom T-Mobile InMusicu, također u sklopu nastupa Radio 808 Soundsystema.

• SERGEJ (Sirup, Home Made, Burek / ZG)
– file under: SentiMental four to the floor

Nakon što je 1988. prvi puta kročio u klub, njegova karijera ambicioznog clubbera ne bilježi ‘neopravdane sate’. Ovaj strastveni kolekcionar vinila, za gramofonima se našao 2000. godine i to kao rezident klupskog programa Stylish u klubu Aquarius. U isto vrijeme, zajedno s još nekoliko prijatelja, osniva Frequency Crew, poznatim po izvrsnim nedjeljnim Sunday Frequency sessionima.

Uskoro se ‘rađa’ label Home Made Electronica koji promovira domaću produkciju i talentirane glazbenike iz regije pod motom “glazba s mediteranskim dušom i balkanskim stavom”. Za HME su do sada svoje materijale izdali Zarkoff, Davor O, Homeboy, Monotek, Examine, Shuma, Chocolate Noir, Rudy B, Borgie i D-Liner iz Sarajeva, Sevdah baby iz Beograda, Unizzon i Boltzman iz Slovenije. Sergej je nakon seljenja iz kluba u klub odlučio ostvariti svoj dugogodišnji san i krajem 2008. postao vlasnik urbanog kluba Sirup koji promovira elektronsku glazbu raznih žanrova i u kojem redovno nastupa. S Pytzekom je osnovao i vrlo uspješnu etiketu ‘Burek’ usmjerenu na inozemna izdanja.

http://www.sirupclub.com/
http://www.homemadeelectronica.com/
http://soundcloud.com/burek/
http://www.sirupnation.com/

• GEKKO (Bass Invaders / ZG)
– file under: Možda glazba, možda ne

DJ Gekko, ranije poznat kao osnivač bassinvaders! kolektiva i jedan od
predvodnika domaće drum&bass scene, prije nekoliko godina odustaje od
karijere međunarodne DJ zvijezde i odlazi na daleki istok u potrazi za
egzotičnim krajolicima, duhovnim mirom i jeftinom anatomski
oblikovanom obućom.

Pronašavši mitski Xanadu i popišavši zidine svih sedam lokacija
Shangri Laa, vraća se u Zagreb gdje se posvećuje životu neuračunljivog
i prezaposlenog zapadnjaka na rubu živčanog sloma. Uglavnom se bavi
kompjuterima, korporativnom strategijom te pršutom, crnim vinom i
umjereno mladim djevojkama. Ponekad i pusti koju ploču u nekom domaćem
klubu, a toliko šara stilovima da više ni sam ne zna što se od njega
može očekivati.

http://www.mixcloud.com/gekkodj/
http://www.bass-invaders.com/
http://www.myspace.com/gekko_zg

Krešimir Končić
Krešimir Končić Owner at Neuralab

Ex QBASIC developer that ventured into a web world in 2007. Leading a team of like-minded Open Source aficionados that love design, code and a pinch of BBQ. Currently writing a book that explains why ‘coding is the easier part’ of our field.


Subscribe to our quarterly newsletter

Please fill in this field.
Please thick this field to proceed.

Related blog posts