Tour de force

WooExpert Platinum WooCommerce partner - biggest elephant in the eCommerce room.
Mailchimp Partner Mailchimp partner - you know what’s the newest cutting edge customer experience solution? Great email subject!
Clutch logo Clutch - clients say we’re top dogs in eCommerce. Throw us that stick now.
WordPress Vip WordPress VIP - Enterprise hosting partner

Prva Startup Srijeda u 2012 slijedi…

Prva Startup srijeda u 2012 će se održati u Hrvatskoj gospodarskoj komori 1. veljače od 17 do 18:30 h

Priopćenje iz Crane-a kaže … 

Vrijeme: 17-18:30h, 1.veljače

Mjesto: Hrvatska gospodarska komora, Heinzelova 69, poslovni centar Almeria, ulaz B(na strani Heinzelove ulice), II. kat,

Gosti: Jakša Bilić, Aleksandar Dajanić, Ivan Livić

Na prvoj Startup srijedi u 2012. godini predstaviti ćemo Vam Startup Weekend. Startup Weekend je globalni projekt koji promovira i educira startupe: http://startupweekend.org/

Jakša Bilić i Aleksandar Damjanić su članovi tima koji je pokrenuo inicijativu organiziranja Startup Weekend Zagreb.
Predstaviti će Vam Startup Weekend te prenijeti svoja iskustva sa Startup Weekenda iz Nice. Ivan Livić iz mrkva.hr će pričati o svom iskustvu na Startup Weekendu Delhi i općenito startup sceni u Indiji.

Aleksandar je zavrsio fakultet prošle godine na University of Maryland College Park, USA . Aktivno se bavi plivanjem, a ostatak vremena provodi na povezivanju s ljudima koji imaju ambicije pokrenuti vlastiti startup.

Ivan je prošle godine diplomirao na FER-u. Za vrijeme 5. godine faksa okuplja tim, pokreće projekt Mrkva.hr koji osvaja 1. mjesto na Business Plan Contestu i 1. mjesto na Web Start Contestu u organizaciji udruge eSTUDENT. U isto vrijeme je primljen na stručnu praksu u Indiju na fakultet Manipal Institute of Technology u državi Karnataka. Nakon odrađene prakse, prijavljuje projekt Mrkva.hr na StartupWeekend Delhi koji je trajao 9-12 prosinca 2011. Od 61 elevator pitcha, projekt odabran je je od strane publike među 14 najboljih. Nakon toga, Ivan je s kolegicom iz Hrvatske te 4 Indijca formirao tim koji je radio na projektu za vrijeme Startupweekenda. Nakon SW dobili su ponudu da sudjeluju na TLabs Startup akceleratoru u Delhiju.

Jakša je zavrsio master iz grcke povijesti na Ecole Pratique des Hautes Etudes u Parizu. Trenutno predaje Rimsku knjizevnost na Hrvatskim studijima Sveucilista u Zagrebu te pohađa doktorski studij. Usprkos humanistickom obrazovanju osjeća interes za ekonomska pitanja, a pogotovo za poduzetnistvo.

Startup srijeda će se održati 1. veljače u 17 sati u Heinzelovoj 69, poslovni centar Almeria, ulaz B, II. kat. Za prostor se zahvaljujemo našem partneru Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Podsjećamo Vas da je Startup srijeda neformalno okupljanje svih onih koji su na neki način uključeni u startupove ili žele čuti nešto novoga. Besplatno je i otvoreno za sve te nisu potrebne nikakve prije najave ili potvrde dolazaka. Vidimo se.

Krešimir Končić
Krešimir Končić Owner at Neuralab

Ex QBASIC developer that ventured into a web world in 2007. Leading a team of like-minded Open Source aficionados that love design, code and a pinch of BBQ. Currently writing a book that explains why ‘coding is the easier part’ of our field.


Subscribe to our quarterly newsletter

Please fill in this field.
Please thick this field to proceed.

Related blog posts