Tour de force

WooExpert Platinum WooCommerce partner - biggest elephant in the eCommerce room.
Mailchimp Partner Mailchimp partner - you know what’s the newest cutting edge customer experience solution? Great email subject!
Clutch logo Clutch - clients say we’re top dogs in eCommerce. Throw us that stick now.
WordPress Vip WordPress VIP - Enterprise hosting partner

Junior web developer wanted!

Neuralab traži novog člana tima koji “gušta” u programiranju i kodiranju te kojemu niti jedna tehnologija nije strana. Ne tražimo PHP Ninje, C# uber-gurue ili SQL Lv.19 Big-Data-Wizarde. Tražimo samo osobu koja diše “kod”, koja voli stvarati te koja je entuzijastična učiti od tima i učiti tim.

Junior web developer (ASP.NET, C Sharp, MSSQL, Telerik, Git)

Neuralab je na putu izgradnje snažnijeg developerskog odjela i voljeli bi da nam se pridružiš u tom nastojanju. Od samih se početaka bavimo programiranjem i upravo taj segment je ( uz dizajn i izradu sadržaja ) jedna od okosnica naše digitalne kovačnice.

Ukratko, mi smo digitalna agencija koja realizira web platforme, mobilne aplikacije, digitalne kampanje i interaktivni sadržaj, no biti ćemo i više od toga.

Voljeli bi raditi zajedno s članom tima koji “gušta” u programiranju i kodiranju te kojemu niti jedna tehnologija nije strana. Ne tražimo PHP Ninje, C# uber-gurue ili SQL Lv.19 Big-Data-Wizarde. Tražimo samo osobu koja diše “kod”, koja voli stvarati te koja je entuzijastična učiti od tima i učiti tim.

Potrebne vještine

Tehnološko znanje (poredano po važnosti):

1. (obavezno) ASP.NET C# + MSSQL (Prednost je iskustvo s Telerik kontrolama)
2. HTML + CSS + JS (Prednost je iskustvo u izgradnji WordPress tema)

Opcionalno…

3. PHP + MySQL (Prednost je iskustvo s WordPress pluginovima)
4. Java (Android)
5. Objective-C (iOs, Xcode)

*Napomena: Iskustvo s Git verzioniranjem je prednost

  • Formalno obrazovanje: Minimalno SSS no prednost imaju kandidati sa visokoškolskim obrazovanjem.
  • Radno iskustvo: 1 godina. Nije potrebno da iskustvo bude ‘stroge komercijalne naravi’. Podržavamo rad na neprofitnim projektima, vlastititm projektima, udrugama itd. Prednost imaju kandidati s više iskustva.
  • Baratanje jezicima: Engleski i Hrvatski. By heart
  • Vozačka dozvola: Nije nužno, ali je prednost.

Uvjeti rada

  • Vrijeme rada: Puno radno vrijeme (tjedno 40 sati). Subota i nedjelja su neradne
  • Razvojna okolina: 7 ljudi koji ti čuvaju leđa, Visual studio 2012, ShiftEdit, Clustered Windows/Linux serveri i clustered baze podataka, Git za verzioniranje, Lynda, Adobe Creative Cloud, Google Apps premium, 2x monitor, Dropbox, AWS, Rackspace…
  • Ugovor: Na neodređeno (uz probni rok)
  • Mjesto rada: Zagreb, Trnje

Koraci do Neuralab developerskog posla

1. Proučite potrebne vještine i uvjete rada

2. Proanalizirajte Neuralabov public utility repo – radi se o Neuralabovim internim “utility” klasama koje su nam koristili za određene projekte. Metode su dosta jednostavne, ali olakšavaju zivot 🙂 https://github.com/Neuralab/Net-Neuralab-Utilities

3. “Forkajte” repozitorij iz točke 2 te implementirajte metode i komentare koje vi smatrate nužnima, korisnima, zabavnima…nema ograničenja i strogih pravila.

4. Pošaljite nam link na Vaš novokreirani repozitorij te CV u PDF formatu na lejob@neuralab.net

NAPOMENA: Prijave primamo do 25. kolovoza 2013. godine. Oni koji zadovolje inicijalnu provjeru mogu očekivati poziv na intervju koji će biti već dva dana poslije – 27. kolovoza.

Sretno!

Bruno Zagorščak
Bruno Zagorščak Neuralab Co-founder and Chief Content Officer

A Boletus aficionado who loves to get lost in the woods. He's still holding dearly to his OG Canon 5DmII while claiming that the play button is the apex call-to-action button on the web.


Subscribe to our quarterly newsletter

Please fill in this field.
Please thick this field to proceed.

Related blog posts