Tour de force

WooExpert Platinum WooCommerce partner - biggest elephant in the eCommerce room.
Mailchimp Partner Mailchimp partner - you know what’s the newest cutting edge customer experience solution? Great email subject!
Clutch logo Clutch - clients say we’re top dogs in eCommerce. Throw us that stick now.
WordPress Vip WordPress VIP - Enterprise hosting partner

OBAVIJEST O PROVEDENOM PROJEKTU UČESTVOVANJA NA KONFERENCIJI IRCE 2021

IRCE je među najvećim i vodećim svjetskim sajmovima vezanim uz internetsku trgovinu i predstavlja mjesto susreta ponuđača i potencijalnih klijenata na globalnoj razini. Nastup na takvom sajmu je za Neuralab bio od velikog značaja pri izvršavanju navedene marketinške strategije

EU logos 1024x127 1

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost poduzeća Neuralab d.o.o.

Naziv projekta (operacije) korisnika/partnera u projektu

Učestvovanje na konferenciji IRCE 2021 za poduzeće Neuralab d.o.o. referentne oznake KK.03.2.1.16.0118 po natječaju Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2.

Kratki opis projekta (operacije)

Neuralab d.o.o. aktivno prodaje dizajnerske, IT i inženjerske web usluge na tržištu SAD-a, izvozeći otprilike 55% svojeg znanja putem predstavništva u New Yorku. Nastupanjem na sajmu IRCE 2021 (Internet Retailer Conference & Exhibition, Chicago USA, 24.-25.08.2021.) smo aktivno radili na povećanju svog prisustva na tom tržištu.

Želimo proširiti ciljane marketing kanale kako bi naši proizvodi došli do odabranih potencijalnih kupaca, putem direktnog razgovora i predstavljanja naših proizvoda potencijalnim klijentima iz SAD-a. Prisustvo na fizičkim sajmovima kao što je IRCE 2021 ima za cilj povećati udio izvoza na 75% prihoda unutar 3 godine, uz proširenje trenutnog fokusa sa istočne obale na cijelo područje SAD-a.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta (operacije)

Neuralab d.o.o. izvozi otprilike 55% svojeg znanja, aktivno prodavajući ekspertizu u području dizajna i programiranja web stranica i sadržaja. Trenutno smo u fazi implementacije marketinške strategije koja uključuje značajno povećanje učestalosti našeg nastupa na različitim sajmovima, jer smo došli do zaključka kako je direktni kontakt s potencijalnim klijentima jedan od pouzdanijih načina širenja poslovanja. Cilj nam je povećati udio izvoza na 75% prihoda unutar 3 godine i odlučili smo se za fokus na tržište SAD-a.
IRCE je među najvećim i vodećim svjetskim sajmovima vezanim uz internetsku trgovinu i predstavlja mjesto susreta ponuđača i potencijalnih klijenata na globalnoj razini. Nastup na takvom sajmu je za Neuralab bio od velikog značaja pri izvršavanju navedene marketinške strategije. Smatramo da smo odlaskom na IRCE 2021 napravili veliki korak u ostvarenju svog cilja od udjela izvoza od 75% te time ojačali svoju poziciju na tržištu SAD-a, ali i u Hrvatskoj. Reference i poslovna suradnja koju smo na taj način ostvarili će nam potaknuti dalji razvoj, dodatna ulaganja u ljude i tehnologiju te doprinos prepoznatljivosti hrvatskih poduzeća na globalnom tržištu.

Ukupna vrijednost projekta: 377.075,00 kn
Ukupna vrijednost projekta (prihvatljivi troškovi): 315.575,00 kn
Iznos koji sufinancira EU: 268.238,75 kn

Razdoblje provedbe projekta: 01.06.2019. – 01.02.2022.

Kontakt osoba za više informacija:

Krešimir Končić, CEO
e-mail: koncic@neuralab.net

Linkovi:
http://www.strukturnifondovi.hr

Bruno Zagorščak
Bruno Zagorščak Neuralab Co-founder and Chief Content Officer

A Boletus aficionado who loves to get lost in the woods. He's still holding dearly to his OG Canon 5DmII while claiming that the play button is the apex call-to-action button on the web.


Subscribe to our quarterly newsletter

Please fill in this field.
Please thick this field to proceed.

Related blog posts