• Mime design game @ Dan D 2015 festival, Zagreb

  Published on 2015/07/03
  by KresimirKoncic
  Mime Design is a game to test the creativity of all designers from Dan D 2015 festival. Gameplay consists of guessing the mime term, sipping schnapps and recording yourself for video wall of designers fame!
 • Kavica s Neuralabom na OMGcommerce 2015 konferenciji

  Published on 2015/04/29
  by Bruno Zagorščak
  Najveća regionalna konferencija o internetskoj trgovini i digitalnoj ekonomiji –OMGcommerce, održat će se 04. svibnja u Zagrebu u KRAŠ Auditoriumu. Na jednom će se mjestu okupiti brojni predavači i eksperti u području online prodaje proizvoda i usluga. Ako se prijavite (još stignete!) i osigurate svoje mjesto u konferencijskoj sali, upoznat ćete ključne ljude iza projekata i organizacija kao što su Paypal, Uber, Agrokor, Styria….
 • Objavili smo katalog za 2015. godinu

  Published on 2015/04/07
  by Bruno Zagorščak
  Objavljen je novi Neuralab katalog za 2015. godinu, u kojem možete pronaći aktualne radove, nove informacije kao i svježe članove Neuralab tima. Uživajte u skrolanju – PDF Neuralab Katalog
 • Neuralab zapošljava – Junior Developer

  Published on 2015/01/13
  by Bruno Zagorščak
  Neuralab je na putu izgradnje snažnijeg developerskog odjela i voljeli bismo da nam se pridružiš u tom nastojanju. Od samih se početaka bavimo programiranjem i upravo je taj segment (uz dizajn i izradu sadržaja) jedna od okosnica naše digitalne kovačnice.
 • Top 10 Google Analytics božićnih savjeta

  Published on 2014/12/16
  by Bruno Zagorščak
  Neuralab je učestvovao na Božićnom druženju uz Google Analytics, održanom 3. prosinca 2014. u Hypo centru u Zagrebu. Imali smo priliku družiti se s kolegama iz drugih digitalnih agencija, međusobno razmijeniti iskustva te čuti dosta korisnih informacija o alatu Google Analytics i savjeta o njegovom pravilnom korištenju.
 • An all-around C++ & Python Wireless Robotics WalkThrough

  Published on 2014/09/28
  by Stavros Kainich
  The whole process is a race to synchronize everything and to make it work perfectly with each other. Like synchronizing serial bus ports with Baud rates or like counting overheating on your voltage regulation transistor. The trickiest part has to do with linux and networking. You may end up spending hours troubleshooting file permissions and asking yourself what is wrong with your port forwarding. Remember to take that in consideration when planing the project.
 • 2014 Weekend Media Festival LIVE interviews powered by Neuralab

  Published on 2014/09/09
  by Bruno Zagorščak
  Neuralab će na ovogodišnjem izdanju WMF-a raditi vrlo zanimljiv projekt - LIVE stream backstage intervjue! Od probranih ćete sugovornika uživo saznati njihove neposredne dojmove o najvećem festivalu komunikacijske i medijske industrije u regiji.
 • Neuralab zapošljava!

  Published on 2014/07/02
  by Bruno Zagorščak
 • Web alati u digitalnoj produkciji

  Published on 2014/06/22
  by KresimirKoncic
  Sigurno ste se našli u situaciji da trebate kvalitetno odraditi funkcionalnost na novoj aplikaciji no niste našli odgovarajući alat. Razbijali ste glavu, mozgali, “bacili se u kod” i zasukali rukave, samo da bi nakon par sati dobili isprepletene “if” petlje i algoritam koji, recimo to tako, nije baš poezija.
 • WordPress theme frameworks analysis, guide and walkthrough

  Published on 2014/03/25
  by Stavros Kainich
  WordPress is without a doubt one of the most popular Content Management Systems at this time, full of capabilities ready to exploit.
 • Otvoriti ured u New Yorku – Check

  Published on 2014/03/15
  by KresimirKoncic
  Otvorili smo ured u New Yorku, a to je tek prvi hop.
 • Neuralab Open doors – Prijavite svoj ICT projekt Europskim bespovratnim fondovima

  Published on 2014/02/09
  by KresimirKoncic
  Vlada je nedavno nagovijestila dodjelu bespovratnih poticaja odužeg naziva “Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa”. Ukratko, radi se o dodjeli sredstava iz Europskog fonda gdje minimalna potpora poduzetnicima može iznositi 20.000,00 Eur, a najveća zamamnih 100.000,00 Eur.
 • Facebook Games development using Windows Azure cloud hosting

  Published on 2014/01/20
  by Stavros Kainich
  Probably you have already heard about the term cloud hosting, but I doubt how many of you have understood the meaning of the term. Don’t worry because this is something you realize its benefits only when you deeply step on it.
 • Not so pinteresting life?

  Published on 2014/01/14
  by TihanaPecirko
  Sve je počelo je s jednom običnom pozivnicom. Super stvar koristim. Znaš kako fora!? Moraš probat’! Evo šaljem ti invite! (Hvala Vanja! ;)) Inbox -> accept -> sign up with facebook -> start pinning.
 • Making.Xmas.(H)app(y).

  Published on 2013/12/16
  by NelaFegic
  Ovih blagdana, umjesto standardne čestitke, odlučili smo vjeru u Djeda Božićnjaka prebaciti i na društvene mreže. Osmislili smo i izradili Facebook aplikaciju, koja na vaše profilne slike unosi malo blagdanskog duha. Naša je blagdanska želja skupiti što više istomišljenika i obožavatelja bajkovitog debeljka, koji će bespućima interneta proširiti blagdanski duh!
 • Content marketing – ‘must have’ strategija za sljedeću turističku sezonu

  Published on 2013/11/25
  by NelaFegic
  Kada ste zadnji puta krenuli u planiranje putovanja, prva postaja vjerojatno vam je, kao i za 96% ostalih putnika, bio internet. Upravo je to i razlog zašto bi turističke agencije, iznamljivači smještaja, hotelijeri i ostali djelatnici u turizmu trebali voditi više računa o svojoj on-line prisutnosti.
 • Završio je Zadar DigIT – prva domaća konferencija o digitalnom turizmu

  Published on 2013/11/18
  by NelaFegic
  Kraj prošlog tjedna proveli smo u sunčanom i toplom Zadru, na prvoj hrvatskoj konferenciji o digitalnom turizmu, Zadar DigIT.
 • Content marketing 101

  Published on 2013/11/12
  by NelaFegic
  Jeste li spremni za primjenu strategije sadržaja i u praksi?
 • Online services and Google Helpouts

  Published on 2013/11/11
  by Stavros Kainich
  A few days ago, who else but Google, came to give a great push to this field of online help announcing the release of a new product called "Google Helpouts". This service allows users to get in touch with experts in order to help them out over a live video chat.
 • Bliži se Zadar DigIT – konferencija o digitalnom turizmu

  Published on 2013/10/30
  by NelaFegic
  Ako se bavite turizmom - vlasnik ste turističke agencije, veliki ili mali hotelijer, član turističkih zajednica, ugostitelj i slično - oslobodite dvije ‘kućice’ na Vašem kalendaru, 14. i 15. studeni i posjetite Zadar.